Workshop dag ” Heilige Contracten, de Reis”

Vele mensen vragen zich diep van binnen vaak af met welk doel zij hier op Aarde zijn gekomen en wat hun eigenlijke bestemming is. Ze zijn vaak zoekende of twijfelen voortdurend welke richting zij moeten kiezen en vragen zich af waarom ze niet bereiken wat ze zich zelf zo graag wensen. Anderen hebben een gevoel van “ergens weet ik het wel, maar ik kan er net niet de vinger opleggen”.

heilige-contracten-de-reis-inhoud

“Heilige Contracten, De Reis” is een workshop dag gebaseerd op het werk van Caroline Myss en Peter Occhiogrosso waarin we door middel van het spel “De Reis” haarfijn gaan uitzoeken welk “Heilig Contract” we ooit met onszelf hebben afgesloten om hier op Aarde als Ziel te leren en te evolueren.

Het Heilig contract bestaat uit drie zogenaamde Archetypische Wielen – Het Chronos Wiel, dit is je geboortekaart – Het Kairos Wiel, dit is je alchimistisch laboratorium en Het Kosmische Wiel, het wiel dat de Hemel voor je legt.

Omwille van de tijd en de intensiteit die de workshop oproept wordt de workshop in twee delen aangeboden.

Tijdens workshop dag I wordt voor iedere deelnemer stap voor stap het Chronos wiel, de  geboortekaart zichtbaar waarin we kunnen zien welke archetypische krachten wij in onze Zielen blauwdruk met ons meedragen en werkzaam in ons zijn. De praktijk laat zien dat het vormen van het Chronos wiel veel opent en in gang zet.

Tijdens workshop dag II wordt het Kairos wiel en het Kosmische wiel gevormd. Tijdens deze workshop wordt veel verduidelijkt over hoe wij met thema’s en issues in onszelf zijn omgegaan en hoe wij deze thema’s in een ander daglicht kunnen zetten en beter kunnen ondersteunen door het archetypen team welke we hebben samengesteld.

Iedereen heeft een uniek Kosmisch Wiel, een soort Hologram waarin de archetypische krachten werkzaam zijn. Hoe bewuster wij ervan zijn welke archetypische krachten op welke levensvraagstukken hun invloed uitoefenen, hoe meer we gaan begrijpen waarom ons leven zo verloopt zoals het verloopt.

8699772_orig

In ieder van ons leven vier “Overlevingsarchetypen” die ons kunnen stimuleren of blokkeren. Zodra wij ons ervan bewust zijn hoe deze vier overlevingsarchetypen in ons werkzaam zijn, kunnen we bewustzijn openen op die levensthema’s die geblokkeerd zijn geraakt en gaan we ons zelf beter begrijpen waarom we juist altijd zo reageren.

Op het einde van de twee workshop dagen zal voor iedere deelnemer duidelijk zijn welk “Heilig Contract” hij of zij met zichzelf is aangegaan, in zich meedraagt en in welke levensgebieden de vier overlevingsarchetypen zich het krachtigst manifesteren.

Het uiteindelijke doel van deze workshop is om onszelf op een prettige en ontspannen manier, in samenwerking met elkaar, beter te leren kennen en begrijpen en om onszelf te inspireren ons innerlijk “Heilig Contract” beter na te leven.

De workshop dagen staan onder mijn begeleiding en heeft een maximaal aantal deelnemers van vier personen. Het is bij uitstek geschikt om te werken met mensen die elkaar al kennen. Dit bevordert de onderlinge interacties hoe de archetypen worden geduid en door iedereen persoonlijk worden ervaren.

De kosten p.p. zijn € 185, – incl. 21 % btw per workshop dag. De dag begint om 10:30 u en duurt tot 16:30 u met een uitloop tot 17:00 u. Per workshop dag krijgt u het Geboortewiel, het Kairoswiel en het Kosmisch wiel uitgewerkt thuis toegestuurd.

Voor de lunch wordt gezorgd.

Stel je het op prijs om deze boeiende “ Kosmische Reis” individueel onder mijn begeleiding te maken aan is dit ook mogelijk. De kosten voor individuele begeleiding zijn € 450, – incl. 21 % btw. De begeleiding bestaat dan uit twee consulten van ieder twee uur.

Heb je belangstelling om deze workshop als teambuilding aan te bieden, neem dan contact met mij op voor de invulling van de dag en een prijsopgave.

Voor opgave kun je gebruik maken van het “Contactformulier”   of een mail sturen naar gaia@tweakers.net

In liefdevolle verbinding, Yvon