Moeder & Baby concerten

Moeder & Baby concerten

Eén van mijn nieuwste activiteiten zijn de Moeder & Baby concertjes.

Doel van deze ‘luister concertjes’ is ouder en baby in aanraking brengen met mooie en zuiver gestemde instrumenten als de klankschalen, de sansula, de shanti carillons, de lune fluit, de ocean drum en hang met als doel de klanken op subtiele wijze hun werk te laten doen. Immers, zuiver gestemde instrumenten die rijk zijn aan boventonen hebben een natuurlijk voedende en stimulerende uitwerking op ons systeem en dringen diep door in onze hersenen. Zo ook de hersenen van het jonge kind.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Veiligheid, ontspanning en genieten zijn de belangrijkste elementen tijdens deze concertjes. Favoriete knuffel en speentje horen daarbij en dicht tegen mama, papa, oma of opa in de draagdoek of aanliggen is dan heel fijn maar natuurlijk ook nieuwsgierig kijken wat er gebeurd en welke instrumenten er allemaal aan de beurt komen.

De praktijk wijst uit dat de korte concertjes van 30 minuten een intense beleving zijn en vooral bij baby’s niet zelden voor een subtiel sprongetje in de ontwikkeling zorgen.

De concertjes zijn bedoeld voor baby’s tussen de 3 en 12 maanden.

Het eerstvolgende Moeder & Baby concertjes vinden plaats op:

Aanvang 16:30 u – 17:15 u. Kosten € 12,-

Op aanvraag geef ik Klank concerten op basisscholen voor de kinderen van de onderbouw en bovenbouw.

Stuur voor meer informatie, vragen of aanmelding uw Email naar: gaia@tweakers.net

Het onderwijs van ons hart:

Is het niet zo dat wij Gaia, Moeder Aarde, in bruikleen hebben van onze kinderen? Is het niet zo dat het onderwijzen van de harten van onze kinderen maakt dat zij tot evenwichtige mensen kunnen uitgroeien?

Hoe wij met liefde, muziek, dans, sport en kunst de harten van onze kinderen kunnen onderwijzen en zij daarmee hun plek op Gaia, Moeder Aarde volwaardig kunnen innemen, laat ons dit prachtige filmpje zien. Met dank aan: photo

Opleiding:

1995: Creatieve Therapie Muziek – 1996: Docente Muziek op Schoot – Docente Muziek & Beweging