Retraite verblijf

 

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Heb je behoefte aan rust en verdieping dan kun je ook enkele dagen op onze plek verblijven in de vorm van een retraite verblijf. Je verblijft in het ‘retraite tuinhuisje’ en als de Jurt en de tipi zijn opgebouwd, kun je ook in de jurt en de tipi verblijven…

Tijdens deze drie of zevendaagse retraite werken we met je persoonlijke thema’s en lopen wij met je mee.

De begeleiding kan bestaan uit gesprekken, muziektherapie sessies, helend zingen, stemvork behandelingen, Egyptische voetbaden en massage, spirituele sauna, werken vanuit de Egyptische spiritualiteit met betrekking tot ziekte en gezondheid, tarot consulten, geleide meditaties, gesprekken tijdens de natuurwandeling met paard Sarah en meditaties in de natuur. Samen bepalen wij hoe die begeleiding er uit gaat zien.

De kosten all in voor een driedaagse retraite verblijf met programma is € 350, –

De kosten all in voor een zevendaagse retraite verblijf met programma is € 850, –

Wil je meer informatie, neem gerust en vrijblijvend contact met mij op:

Yvon mobiel 06 45 26 83 85 of stuur een mail naar gaia@tweakers.net 

thumb_img_1389_1024

Enkele spontane reacties op een retraite verblijf.

Wat een voorrecht in stilte slapen, thee maken op de houtkachel in een huisje onder de sterrenhemel, hoge trilling van dankbaarheid rust innerlijke vreugde tijd voor gelukkige gedachten herinneren dichtbij jezelf.

Deze liefdevolle ervaringsplek van Sjef en Yvon Taken een paradijsje, speels muziek leren maken,eten uit de tuin, oplopen met pony Sarah in de bossen,’s avonds mijmeren bij het snorren van je kachel en de kaarsjes.

Sauna waarna je heerlijk buiten je lijf kan laten afkoelen in veilige tuin,bevrijdend in de frisse lucht,heerlijke Egyptische voetmassage met pure rozenolie mogen ontvangen en ook het lijf met deze olie pijnlijke plekken zijn verdwenen door de aandacht van Yvon,Sjefs liefde en aandacht voor de tuin ,een helende oase.

Een verslag van mn retraite 3 dagen,een krachtige plek waar je verbinding voelt met Gaia moeder aarde.’ Carla

‘Yon, Sjef,

De schoonheid van dit oude boerenerf – van de tuin met planten – water – dieren en beelden – dit ‘hutje’ met haar zacht brommende kachel behaaglijk warm – maar vooral jullie spirituele aanwezigheid en ondersteuning heeft bij mij veel losgemaakt.

De zaadjes die het laatste jaar, soms met pijn en verdriet, zijn gezaaid en hier tot ontkiemen gekomen, geven me vertrouwen in de toekomst.

Ik wens jullie dat ook toe! Een liefdevolle groet ………

‘Als je bij het gastvrije ‘boerenhuis’ van Yvon en Sjef aankomt, wandel je met hen en de hond over grasveld, door poortjes, langs kippen en moestuinen naar een rustiek en verstild plekje vlakbij de vijver, waar een lieflijk huisje staat. Je mag er overnachten. Wij hebben dat gedaan. De liefde, aandacht en zorg waarmee het huisje voor je klaar is gemaakt, is in alles voelbaar. ‘s Morgens doe je de deur open en je waart je in sprookjesland. Met je blote voeten in de dauw op het gras, even in de wei achter het huis kijken of Lucky, de pony er al staat. In de vijver kwaken de kikkers. Een bijzondere plek. Angela en Ineke

Lieve Yvon en Sjef, We hebben genoten en genieten nog na.

‘Dag Yvon en Sjef,

Met een warm gevoel denk ik terug aan mijn verblijf in jullie hut en tuin, ook aan jullie gastvrijheid.

Samen veel goeds wat op jullie weg komt,  een lieve groet ook van Juditte, Joop’

 

‘Wij hebben nu twee weekenden in het houten huisje van Yvon en Sjef gelogeerd. Beide keren was het meer dan hemels van begin tot eind, een plek…..zo verbonden met moeder Aarde, vind je nog maar weinig in Nederland.

In hun prachtige tuin met vele soorten planten en bomen, een kikkerpoel en sauna kom je volledig tot rust en totaal opgeladen ga je weer naar huis, deze rust meenemend met diep respect voor de natuur in al haar facetten.  Je voelt met hoeveel liefde zij dit onderhouden en deze prachtige energie samen neerzetten.

Deze liefdevolle energie zorgde voor veiligheid tijdens onze ceremoniële vision quest in de nacht bij het vuur, we hoorden de bos – en de steenuil, zagen een ree in het nabijgelegen bos, hebben kristallen gelegd op het medicijnwiel en kregen zo prachtige inzichten van de spirits, dankbaar dat wij dit mogen gebruiken tegen zulke geringe  kosten…..echt een aanrader voor diegene die van rust en puur houden.

Dankbaar voor wat jullie bieden en tot snel, Moon & Paolo’