Workshop Het Indiaans Medicijnwiel

Een bijzondere workshop is de Workshop het Indiaans Medicijnwiel waarin ik voor groepen de kosmologie van de native Indians onderwijs en daarin het Indiaanse medicijnwiel centraal stel  en mensen de aspecten van de betekenis van het Medicijnwiel innerlijk laat ervaren.

Het is fijn maar ook belangrijk de spirituele kennis van de native Indians door te geven. Een volk die ooit een continent bewoonden en zo met de natuur en hun omgeving verbonden waren dat zij het medicijnwiel als een blauwdruk van het Universum zagen en het op de Aarde legden zodat zij visueel konden zien en begrijpen hoe de wet van scheppende oerkrachten het heelal hadden doen ontstaan; Wet trilling – Licht kracht – liefde bindingskracht– Leven levenskracht…….en zij wisten dat de mens ook als een blauwdruk in het medicijnwiel geplaatst kon worden om vanuit het medicijnwiel te kunnen gaan creëren.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Het is ontegenzeggelijk waar dat het Universum ons alles geeft waar we om vragen en als het dan toch niet lukt dan is het altijd de menselijke geest en het menselijk handelen die zich niet voldoende bewust was van zijn eigen scheppingskracht…….Ik ben dankbaar voor mijn ervaringsjaren in Egypte die mijn begrip over de scheppingskrachten zovele malen dieper hebben gemaakt…

Het bestuderen van de diverse spirituele tradities brengt kennis naar je toe en opent bewustzijn en een diep weten en verbinding met jezelf en de Bron. De Bron die verschillend van naam is maar door iedere spirituele traditie wordt begrepen als in den beginne was er het Woord….en het Woord was klank en trilling…..…

De kosten voor deze avond workshop zijn € 75, – Bij een groep meer dan 5 personen wordt een bijdrage van € 15, – p.p. meer gerekend.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA