Ervaringsweekend Living Tarot

Ervaringsweekend Living Tarot Geen datum gepland 

Graag nodigen we je uit om deel te nemen aan het bijzondere ervaringsweekend ‘The Living Tarot ‘

The Living Tarot vindt plaats op vrijdagmiddag …………en wordt gehouden op de ervaringsplek Gaia Healing Centre en Praktijk voor Healing & Muziektherapie Muldersweg 3 in de prachtige omgeving van het Gelderse Ruurlo.

Het weekend staat onder leiding van Stichting De Ster Tarot docente Elly Spronk en Spiritueel healer & Muziektherapeute Yvon Taken.

Tijdens dit weekend zullen we letterlijk gaan ervaren hoe de vijf elementen rondom ons heen aanwezig zijn. We gaan ervaren hoe het is om de vijf elementen uit te drukken en te beleven in rituelen, symbolieken, zang, dans en muziek. We gaan ervaren hoe de vijf elementen ons uitnodigen om naar binnen te gaan om alles vrij te geven, te delen en op te ruimen wat niet meer bij je past. We gaan ontdekken hoe de vijf elementen vervat in de diverse beeldende Tarot symboolkaarten ons inspireren en ons uitdagen met nieuwe ogen en nieuwe inzichten naar ons zelf te kijken, diep naar onze ziel, naar wie we van binnen echt zijn.

Spreekt jou dit aan ga dan naar de website van Stichting De Ster en klik dan op het deelname formulier. Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.

http://www.dester.org/ervaringsweekend-living-tarot/

Overnachtingen:

Het weekend begint op vrijdagmiddag 15:00 u. en wordt zondagmiddag 16:00 met thee en koffie afgesloten. De groep is vol bij 16 deelnemers.

Er zijn twee slaapplekken in het tuinhuisje. Verder is het mogelijk je eigen tentje als slaapplek mee te nemen. Wil je dit niet dan is het mogelijk in een plaatselijke bed & breakfast ( onze naaste buren) of hotel locatie te overnachten.

Wil je dus zeker zijn van een slaapplaats op locatie, geef je dan snel op.

Verblijven in het tuinhuisje: kosten € 350, – all Inn.

Verblijven in een eigen tentje: Kosten € 320, – euro all in.

Slaap je in een bed & breakfast of hotel dan zijn de kosten voor overnachtingen voor eigen rekening en kost het weekend € 300, – .

Wie zijn wij:

Elly Spronk:

In haar dagelijks leven geeft zij sinds 15 jaar op gepassioneerde en inspirerende wijze leiding aan De Ster, Centrum voor Bewustwording in Terborg. Een centrum die zijn naam inmiddels verdiend heeft op het gebied van de beroepsopleiding tot Tarot deskundige, spiritueel business ship, workshops, diverse cursussen, openbare avonden en individuele consulten.

Als geen ander weet zij haar grote spirituele kennis over de Tarot over te brengen in de juiste bewoordingen en op iederslevel.

Yvon Taken:

In haar dagelijks leven spiritueel healer, muziektherapeute en tarot deskundige in haar eigen praktijk Gaia, Praktijk voor Healing & Muziektherapie in Nederland. Sinds 2009 is zij verbonden aan het Hotel Healing Centrum House of Life Abydos Egypte, een centrum waar gewerkt wordt met de oude kennis en healingen uit het oude Egypte. Haar passie is haar muziek in verbinding met haar spirituele healerschap en haar diepe verbinding met de kennis die de oude Egyptenaren hadden over het spirituele domein die zij de Ba en de Ka noemden……….

Elementen dagen Water – Lucht – Aarde – Vuur – Ether in samenwerking met Elly Spronk van Stichting De ster uit Terborg: nader te bepalen. 

Elementen dagen water – vuur – lucht – Aarde – Ether

De vier elementen water – vuur – lucht – aarde zijn de vier grote scheppingskrachten en de hoeders van het Universum. Het vijfde element de Ether is de Geest die alles bezield.

In de Tarot vinden wij de vier elementen terug in de beker, de staven – de zwaarden en de pentakel kaarten.

In de Indiaanse spirituele traditie worden de vier elementen gezien als de vier windrichtingen en de Ether het middelpunt van de grote Grootmoeder en de Grote Grootvader.

Zoals het Universum is opgebouwd uit de vijf elementen, zo bestaan wij mensen uit de vijf elementen. Als wij daadwerkelijk die diepe verbinding aan gaan en de elementen om ons heen en in ons gaan ervaren, dan gaan we ons bewust worden dat wij de scheppende Universele krachten in ons hebben en kan zich in ons het bewustzijn ontwikkelen dat wij geen wezens zijn die overgeleverd zijn aan wat er om ons heen en in ons gebeurd maar worden we bewust scheppende mensen die verantwoordelijkheid gaan dragen voor het eigen bestaan.

Tijdens de elementen dagen gaan we ervaren hoe het is om de vijf elementen uit te drukken en te beleven in rituelen, symbolieken, zang, dans en muziek. We gaan ervaren hoe de vijf elementen ons uitnodigen om naar binnen te gaan om alles vrij te geven, te delen en op te ruimen wat niet meer bij je past. We gaan ontdekken hoe de vijf elementen vervat in de diverse beeldende Tarot symboolkaarten ons inspireren en ons uitdagen met nieuwe ogen en nieuwe inzichten naar ons zelf te kijken, diep naar onze ziel, naar wie we van binnen echt zijn.

De vijf elementen worden in vijf dagen aangeboden. Je kunt je inschrijven voor alle elementen dagen maar ook voor een enkel element.

: Element Water

: Element Lucht

: Element Aarde

: Element Vuur

: Ether