Overnachten op Gaia ervaringsplek

Gaia Healing Center is een prachtige ervaringsplek waar men heel voelbaar de liefde en het respect voor de natuur van moeder Aarde ervaart en beleefd. Een plek om tot rust, om tot jezelf en een plek om tot bezinning te komen. Het ligt midden in een prachtig wandel en fietsgebied in het Gelderse coulisse landschap van bossen en landerijen.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Wij bieden u graag een retraite verblijf aan. Daarnaast bieden wij diverse op stem en natuur gerichte workshops aan. Lees meer:  Retraite verblijf – Retraite verblijf & Helend Zingen – Workshop Het Indiaans Medicijnwiel – Workshop wilde plantensoep van Moeder Aarde – Workshop de vier Elementen – Workshop Voyager James Wanless 

Ben je bezig aan een fietstocht , volg je het Vogeltrekpad ( 100 meter bij ons vandaan) of wil je graag in hartje Achterhoek verblijven dan bieden wij mensen graag de mogelijkheid aan om te overnachten en te verblijven. Wij zijn lid van Vrienden op de Fiets. Je verblijft dan in het kleine tuinhuisje dat is voorzien van een stapelbed, twee stoeltjes en een kacheltje.

De kosten voor een fiets,  wandel of gewone overnachting met ontbijt bedragen € 19, – p.p. ( Vrienden op de fiets prijs )

Wil je op onze mooie plek meerdere dagen verblijven met het ontbijt door ons verzorgd dan zijn de kosten € 30, – p.p. per dag.

Wil je meerdere dagen verblijven inclusief ontbijt – lunch en warme maaltijd dan zijn de kosten  € 45, – p.p.

We hebben een kleine sfeervolle sauna die wij graag tegen een vergoeding van € 25, – voor je willen warm stoken.

Na een lange wandeling of fietstocht is een Egyptische voetbad massage  of lichaamsmassage weldadig om  te ondergaan. Kosten voetbad € 15, – lichaamsmassage € 35, –

Enkele spontane reacties over een overnachting in het tuinhuisje.

‘Als je bij het gastvrije ‘boerenhuis’ van Yvon en Sjef aankomt, wandel je met hen en de honden over grasveld, door poortjes, langs kippen en moestuinen naar een rustiek en verstild plekje vlakbij de vijver, waar een lieflijk huisje staat. Je mag er overnachten. Wij hebben dat gedaan. De liefde, aandacht en zorg waarmee het huisje voor je klaar is gemaakt, is in alles voelbaar. ‘s Morgens doe je de deur open en je waart je in sprookjesland. Met je blote voeten in de dauw op het gras, even in de wei achter het huis kijken of Lucky, de pony er al staat. In de vijver kwaken de kikkers. Een bijzondere plek. Angela en Ineke

Lieve Yvon en Sjef, We hebben genoten en genieten nog na.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

‘Wij hebben nu twee weekenden in het houten huisje van Yvon en Sjef gelogeerd. Beide keren was het meer dan hemels van begin tot eind, een plek…..zo verbonden met moeder Aarde, vind je nog maar weinig in Nederland.

In hun prachtige tuin met vele soorten planten en bomen, een kikkerpoel en sauna kom je volledig tot rust en totaal opgeladen ga je weer naar huis, deze rust meenemend met diep respect voor de natuur in al haar facetten.  Je voelt met hoeveel liefde zij dit onderhouden en deze prachtige energie samen neerzetten.

Deze liefdevolle energie zorgde voor veiligheid tijdens onze ceremoniële vision quest in de nacht bij het vuur, we hoorden de bos – en de steenuil, zagen een ree in het nabijgelegen bos, hebben kristallen gelegd op het medicijnwiel en kregen zo prachtige inzichten van de spirits, dankbaar dat wij dit mogen gebruiken tegen zulke geringe  kosten…..echt een aanrader voor diegene die van rust en puur houden.

Dankbaar voor wat jullie bieden en tot snel, Moon & Paolo’

thumb_img_1391_1024

‘Dag Yvon en Sjef,

Met een warm gevoel denk ik terug aan mijn verblijf in jullie hut en tuin, ook aan jullie gastvrijheid.

Samen veel goeds wat op jullie weg komt,  een lieve groet ook van Juditte, Joop’

lp.aspx visitekaartje voorzijde